2-kamer appartement

€ 187.080 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een leuk en gloednieuw startersappartement met vrij uitzicht vanaf je balkon over groen en water? Inclusief keuken, tegelwerk en sanitair? Zoek niet verder! In De Weide Veluwe fase 3 zijn maar liefst 20 van deze betaalbare appartementen beschikbaar in een kleinschalig complex met 22 duurzame appartementen. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het gebouw een elegant en eigentijds karakter. De 2-kamerappartementen bevinden zich op de begane grond tot en met de 3e verdieping. Welk appartement past het beste bij jou?


Let op: Op dit appartement is een zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van toepassing. Meer uitleg hierover vind je hier. Daarnaast zitten er aanvullende kosten verbonden aan deze appartementen. Lees hier meer over deze kosten.

Verkocht

2-kamer appartement

€ 187.080
ca. 45 - 50 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stegen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zeker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten - of is zelfs helemaal energieneutraal - dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is?


Lees verder

image alt

Aanvullende kosten

De VON-prijs van de woningen is exclusief de Klimaatgarant installaties (warmtepomp, bodembron, PV-panelen en omvormer). Deze installaties huur je voor een bedrag van ca. € 75 - € 100 per maand, in ruil hiervoor word je compleet ontzorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de volledige installatie aan te schaffen via Klimaatgarant zodat het jouw eigendom wordt. Naast de VON-prijs en het leasebedrag moet je in een appartementencomplex ook altijd rekening houden met de VvE bijdrage. Bij deze appartementen zal het gaan over ca. € 180 per maand.


Lees meer over de aanvullende kosten