Harderweide
Logo Logo

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Het is september en de bouw van de woningen in fase 3 is in volle gang. Heb jij al gezien hoe ver de bouwwerkzaamheden zijn?

Lees verder

De inschrijving van fase 5 De Laaghe Veluwe is gesloten. Je hebt de voorkeuren van je woning online doorgegeven via je Mijn Eigen Huis. Deze week ontvang je van ons nog een mail waarin we vragen wat je registratienummer nieuwbouw is.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van fase 5 De Laaghe Veluwe is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Zet maar in je agenda! Donderdag 23 augustus 17:00 uur start de verkoop van fase 5 De Laaghe Veluwe en kan je online je voorkeuren doorgeven.

Lees verder

De plattegronden van De Laaghe Veluwe fase 5 zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk plattegronden bij de woningen.

Lees verder

De Laaghe Veluwe fase 5 steeds meer vorm en de voorbereidingen zijn in volle gang. De indicatieve prijzen zijn vastgesteld voor fase 5. Deze starten bij € 217.000,- v.o.n. voor een tussenwoning.

Lees verder

De start verkoop van fase 5 komt steeds dichterbij. Om de nieuwbouwkoopwoningen zo eerlijk mogelijk te verdelen heeft het gemeentebestuur van de gemeente Harderwijk inschrijvings- en toewijzingsregels opgesteld.

Lees verder

Aan welke straat kom jij te wonen? In onze interactieve situatiekaart zijn nu alle straatnamen van De Laaghe Veluwe verwerkt.

Lees verder

Het enorme succes van De Laaghe Veluwe krijgt een vervolg met 37 nieuwe huizen. We zijn nu druk bezig om alles gereed te maken om in het 3e kwartaal online in verkoop te gaan met De Laaghe Veluwe fase 5.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?