Harderweide
Logo Logo

Het enorme succes van De Laaghe Veluwe krijgt een vervolg met 37 nieuwe huizen. We zijn nu druk bezig om alles gereed te maken om in het 3e kwartaal online in verkoop te gaan met De Laaghe Veluwe fase 5.

Lees verder

De inschrijving van de 43 woningen in De Laaghe Veluwe fase 4 in Harderweide is 22 mei gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft inmiddels plaats gevonden door de Gemeente Harderwijk. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Het gebruik van verschillende kleuren gevelstenen geven het project De Laaghe Veluwe uitstraling en klasse. Kijk je mee?

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: ligt het huis aan een doorgaande straat? Alle nieuwbouwwoningen van de fase 4 (43 woningen) staan op de ingekleurde situatie. Wat komt er in de omgeving.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van fase 4 De Laaghe Veluwe is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Woensdagavond 9 mei is er gelegenheid om vragen te stellen over De Laaghe Veluwe fase 4 en je hypotheek. Dat kan zijn over de woningen, de tekeningen, het meerwerk maar ook wat je financiële mogelijkheden zijn. Dit vindt plaats bij de Rabobank in Harderwijk. Kom je ook!

Lees verder

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Randmeren helpt je hier graag mee!

Lees verder

Zet maar in je agenda! Woensdag 9 mei start de verkoop Fase 4 en kan je online je voorkeuren doorgeven.

Lees verder

De start verkoop van de vierde fase komt steeds dichterbij. Om de nieuwbouwkoopwoningen zo eerlijk mogelijk te verdelen heeft het gemeentebestuur van de gemeente Harderwijk inschrijvings- en toewijzingsregels opgesteld.

Lees verder

Een blik in de toekomst, de gevelbeelden in De Laaghe Veluwe fase 4. Kijk je mee naar de eerste gevelbeelden?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?