Harderweide
Logo Logo

De start verkoop van de vierde fase komt steeds dichterbij. Om de nieuwbouwkoopwoningen zo eerlijk mogelijk te verdelen heeft het gemeentebestuur van de gemeente Harderwijk inschrijvings- en toewijzingsregels opgesteld.

Lees verder

Wat gaat het hard met de wijk De Laaghe Veluwe. Er is een mooie luchtfoto gemaakt van dit deel van Drielanden en je kunt al goed zien hoe de bouw vorderd.

Lees verder

De bouw van fases 1 en 2 van De Laaghe Veluwe verloopt snel.

Lees verder

Begin 2018 start hoogstwaarschijnlijk de verkoop van de vierde fase van De Laaghe Veluwe. Deze fase omvat ongeveer 35 woningen. Weten hoe je je alvast kan aanmelden?

Lees verder

De eerste casco’s staan en zijn we zijn gestart met het metselwerk.

Lees verder

Alle tips zijn welkom via verkoop@bpd.nl

Lees verder

Alle kopers van De Laaghe Veluwe kunnen zich aanmelden voor een lidmaatschap voor 'Wijkvereniging Drielanden'. De Laaghe Veluwe betaalt het lidmaatschap voor het eerste jaar.

Lees verder

In Harderweide komt een prachtige recreatieve voorziening. De (toekomstige) bewoners hebben invloed op het ontwerp hiervan.

Lees verder

Verkoop gestart!

Donderdagavond 29 juni vierden wij de start verkoop van de volgende 32 woningen.

Lees verder

Dat was een mooi ''start bouw feestje''. De wethouder en wij hebben een tijdcapsule begraven. In die capsule hebben de aanwezige, toekomstige bewoners hun (woon)wensen gestopt.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?