Harderweide
Logo Logo

Jouw droomhuis in Harderweide financieren

Een huis kopen is de grootste en vaak belangrijkste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Bij nieuwbouwproject Harderweide is voor de financiering de Rabobank betrokken. Ze presenteren zich via onderstaande advertentie.

Zet de eerste stap met een adviseur van de Rabobank

"De aankoop van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis. Ik heb ervaren dat klanten het prettig vinden wanneer ik hen tijdens dit traject begeleid", aldus Jeannette Beelen, Erkend Financieel Adviseur bij Rabobank Randmeren.
Heeft u interesse in één van de woningen in Harderweide? Dan helpt Jeannette, of één van haar collega's u graag verder! Zo kijkt zij samen met u wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de financiering en wat de bijbehorende maandlasten worden. Verder bekijkt zij wat nodig is om u op financieel gebied verder te ontzorgen, zodat u zich maximaal kunt richten op de nieuwe woning.

Zelf ervaren?

Maak een afspraak met Jeannette Beelen of één van haar collega's, Kelvin Schiffmacher of Sander Willemsen, via (033) 467 55 00 of Financieel.Advies.randmeren@rabobank.nl

Liever zonder afspraak? Loop dan eens binnen tijdens ons inloopspreekuur en stel uw woonvragen. Vrijblijvend en zonder kosten. Ook als u geen klant bent van de Rabobank. Het inloopspreekuur vindt elke dinsdagmiddag, 13.00 - 17.00 uur, plaats bij ons kantoor aan de Hoofdweg 3 in Harderwijk.

Uw team

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?