Centraal, met álles dichtbij

Met het Wolderwijd aan de ene, en de Veluwe aan de andere kant. Precies daar vind je De Weide Veluwe. Deze nieuwe woonwijk is onderdeel van de gezellige gezinswijk Harderweide in de woonwijk Drielanden. Op een steenworp afstand van de bruisende stad Harderwijk. De ligging is ideaal met alles dichtbij! Zo zijn er goede treinverbindingen vanuit Harderwijk, zit je in een mum van tijd met de auto op de A28 en zijn scholen, winkels en andere voorzieningen met de fiets snel te bereiken.

Met de auto

Ga je met de auto op pad? De Weide Veluwe ligt centraal in Nederland en is daarom goed bereikbaar. De A28 ligt naast de woonwijk dus of je nu in Amersfoort (25 minuten), Zwolle (30 minuten), Apeldoorn (25 minuten) of omringende dorpen moet zijn, de snelweg brengt je er wel. In De Weide Veluwe heb je geen probleem om een parkeerplek vlak bij je huis te vinden. Wel zo prettig als je na een lange rit thuiskomt. Of als je een lange dag eropuit trekt!

Neem de trein of bus

Op nog geen 15 minuten fietsen ben je bij het NS-station van Harderwijk. Vanuit hier heb je een uitstekende treinverbinding met de omringende plaatsen en steden. Pak je liever de bus? Vanuit de wijk zijn er op loopafstand meerdere bushaltes te vinden die je naar het centrum van Drielanden of het gezellige centrum óf treinstation van Harderwijk brengen.

Pak de fiets of ga te voet

Niets fijner dan een frisse neus halen op de fiets en genieten van het mooie uitzicht. De naam zegt het al, maar achter De Weide Veluwe fiets je zo het prachtige natuurgebied van de Veluwe in. Hoe mooi is het hier! Wandel op je gemak in een paar minuten naar het Crescent Park, waar het goed vertoeven is. Of naar De Blauwe Long, een groengebied aan de oostzijde van Harderwijk. Zin in een terrasje? Binnen 15 minuten fiets je naar de gezellige binnenstad van Harderwijk. Nóg dichter bij huis ligt winkelcentrum Drielanden. In slechts 3 minuten fiets je naar dit gezellige en complete winkelcentrum.

Nieuwbouw - De Weide Veluwe - Harderwijk
Nieuwbouw De Weide Veluwe - Harderweide - Harderwijk
Nieuwbouw De Weide Veluwe - Harderweide - Harderwijk