Planning De Weide Veluwe

In De Weide Veluwe, het nieuwbouwplan in Harderwijk, realiseren we circa 150 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Weide Veluwe.

Verkoop De Weide Veluwe fase 1 in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de eerste 45 koopwoningen in De Weide Veluwe. Naar verwachting start de verkoop in het 2e kwartaal van 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van De Weide Veluwe. Vanaf dat moment staan de woningtypen online en kun je je inschrijven als belangstellende.

Wat kun je verwachten?

Alle eerdere fases in Hardereweide van De Laaghe Veluwe zijn uitverkocht. Wil jij ook graag wonen in Harderweide? Dan hebben we goed nieuws, want er komt nog nieuw aanbod aan, genaamd De Weide Veluwe. Hier realiseren we circa 150 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Weide Veluwe.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.