Bruisend, bourgondisch en betoverend

Harderwijk. Een prachtige en gezellige Hanzestad in Gelderland. Wonen in Harderweide is het beste van beide werelden. Met de randmeren in de voortuin en de Veluwe in de achtertuin geniet je van de intense rust en de groene omgeving. En in de binnenstad van Harderwijk bruist het van de gezelligheid. Een historische stad met alles in huis. Mooie havens, gezellige straatjes met oude panden, pittoreske hofjes, fijne restaurants, sfeervolle cafés, het stadsmuseum, leuke winkels, het Dolfinarium en zelfs een stadsstrand. Geniet van een avondje uit in Theater Harderwijk of zie de nieuwste films in bioscoop Kok CinemaxX Harderwijk. Het is er allemaal.

Bloemen markt

Historisch wonen aan het water

Fiets centrum Harderwijk
Harderwijk centrum

Harderwijk wordt omringd door groen en water door de unieke ligging dicht bij het Veluwemeer en het Wolderwijd. In de Middeleeuwen was dit een bloeiende Hanzestad waar volop handel werd gedreven. Haring, paling, bier en bijenwas werden vervoerd over de wateren rondom Harderwijk. Waar ooit de handelsboten uit de Hanzetijd aanlegden, leg jij nu je handdoekje neer op het stadsstrand. En drink je een koffie bij strandtent Walhalla.

Even helemaal tot rust komen? Dat kan stomend in de sauna’s van De Zwaluwhoeve, kabbelend op het water van het Wolderwijd of struinend over de paarse heide van de Veluwe.

Nieuwbouwplan De Weide Veluwe

Ideaal voor watersporters, toeristen en dagjesmensen. De gezellige reuring van het historische hart van Harderwijk. En de intense rust die het uitgestrekte water van het Wolderwijd uitstraalt. In De Weide Veluwe ben je overal dichtbij. En dat in duurzame, comfortabele woningen met een karakteristieke uitstraling. Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod op onze website en meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Ben je om? Kies je woning
Wanneer woon ik hier? Planning