Bouwnummers live van De Weide Veluwe fase 3

28 februari '24

We hebben goed nieuws! De voorbereidingen voor de start verkoop van De Weide Veluwe fase 3 in Harderwijk zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de indicatieve prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Lees nu alles over jouw favoriete bouwnummer en voeg deze toe aan je wensenlijst.

Bekijk de bouwnummers

Tweekamerappartement of driekamerappartement?

In De Weide Veluwe fase 3 komen 22 appartementen beschikbaar. Het appartementencomplex heeft een prachtige architectuur. Waar ga jij voor, een tweekamerappartement of een driekamerappartement? 

De appartementen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Voorlopige prijzen en aanvullende kosten

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat.

 

De definitieve prijzen voor De Weide Veluwe fase 3 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. Ga naar het woningaanbod om te zien welke woning bij jouw wensen aansluit. Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Naast de VON-prijs zitten er nog andere kosten verbonden aan de aanschaf van een appartement in dit complex. Deze aanvullende kosten bestaan uit de VvE bijdrage en de kosten voor het huren of aanschaffen van de Klimaatgarant installaties. Graag leggen wij hier meer over uit in dit nieuwsbericht.

Lees meer over de aanvullende kosten

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van De Weide Veluwe fase 3 in Harderwijk. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

Mijn Eigen Huis

Registratieformulier Koopwoning Puntensysteem

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerde op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.

Om de nieuwbouwappartementen in De Weide Veluwe zo goed mogelijk te verdelen heeft het gemeentebestuur van de gemeente Harderwijk inschrijvings- en toewijzingsregels opgesteld. Sta je ingeschreven bij de gemeente Harderwijk en wil je gebruik maken van jouw voorrangspositie op basis van het Koopwoning Puntensysteem? Upload dan bij start verkoop samen met de financiële check een ingevuld registratieformulier in jouw Mijn Eigen Huis account van BPD. Let op: Dit doe je door de financiële check en het ingevulde registratieformulier samen te voegen tot één PDF-document. Het samenvoegen van deze documenten kan onder andere op deze website: www.pdfen.com/nl/samenvoegen/bestanden-samenvoegen-naar-pdf

Download het registratieformulier
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in De Weide Veluwe? Bekijk alle bouwnummers