2-kamer appartement #015

€ 187.080 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een fijne starterswoning in een groene wijk? Dan is dit 2-kamerappartement van circa 45 m2 in De Weide Veluwe fase 3 met 1 slaapkamer en een heerlijk balkon met uitzicht over de groene wijk misschien wel iets voor jou! Een duurzame woning op een steenworp afstand van Harderwijk dus je kunt zo een terrasje pakken met vrienden. Ideaal voor starters en koppels die genieten van het leven. Iets voor jou?


Let op: Op dit appartement is een zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van toepassing. Meer uitleg hierover vind je hier. Daarnaast zitten er aanvullende kosten verbonden aan deze appartementen. Lees hier meer over deze kosten.

Verkocht

2-kamer appartement #015

€ 187.080
ca. 45 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 4 m2 Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Aanvullende kosten

De VON-prijs van de woningen is exclusief de Klimaatgarant installaties (warmtepomp, bodembron, PV-panelen en omvormer). Deze installaties huur je voor een bedrag van ca. € 75 - € 100 per maand, in ruil hiervoor word je compleet ontzorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de volledige installatie aan te schaffen via Klimaatgarant zodat het jouw eigendom wordt. Naast de VON-prijs en het leasebedrag moet je in een appartementencomplex ook altijd rekening houden met de VvE bijdrage. Bij deze appartementen zal het gaan over ca. € 180 per maand.


Lees meer over de aanvullende kosten