Verkoop De Weide Veluwe fase 2 is gestart

21 december '23

Het is zover: de online verkoop van de 60 woningen in de tweede fase van De Weide Veluwe is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk bij je favoriete woning(en) voor onder andere de plattegronden en verkoopdocumenten. Documenten zoals het meer- en minderwerk en de afwerking vind je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan.

Naar Mijn Eigen Huis
image alt

Uitslag

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met maandag 8 januari 10.00 uur. In de dagen daarna krijg je via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Wil je meer weten over de toewijzing? Lees hier alles over het kopen van een woning.

Meer over de toewijzing

Registratieformulier Koopwoning Puntensysteem

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerde op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.

Om de nieuwbouwwoningen in De Weide Veluwe zo goed mogelijk te verdelen heeft het gemeentebestuur van de gemeente Harderwijk inschrijvings- en toewijzingsregels opgesteld. Sta je ingeschreven bij de gemeente Harderwijk en wil je gebruik maken van jouw voorrangspositie op basis van het Koopwoning Puntensysteem? Upload dan bij start verkoop samen met de financiële check een ingevuld registratieformulier in jouw Mijn Eigen Huis account van BPD. Let op: Dit doe je door de financiële check en het ingevulde registratieformulier samen te voegen tot één PDF-document. Het samenvoegen van deze documenten kan onder andere op deze website: www.pdfen.com/nl/samenvoegen/bestanden-samenvoegen-naar-pdf

Download het registratieformulier
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in De Weide Veluwe? Bekijk het aanbod!