Interieur en 360 beelden De Weide Veluwe zijn klaar!

9 mei '23

Eerder hebben we al exterieur beelden gedeeld met je. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de binnenkant van de woningen in De Weide Veluwe in Harderwijk, er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter... Want wij hebben achter de schermen hard verder gewerkt om de beelden nog gedetailleerder te maken. De interieur en 360 beelden zijn nu helemaal gereed.

Hieronder zie je de impressies van de woningen van De Weide Veluwe. Scrol je verder door naar beneden? Dan kan je ook in 360 graden door de vrijstaande en de 2-onder-1 kapwoning heen lopen.

Weten welke afbeelding bij welk woningtype hoort? Je ziet het op de pagina Woningen. We laten je daar ook per bouwnummer een gevelbeeld zien!

Bekijk de woningen in deze VR Tour

Scrol naar onder en bekijk de vrijstaande woningen de 2 onder 1 kapwoning van binnen. Énnn... ook de achtertuin van de woningen hebben we in beeld laten brengen. Met je muis kan je de woningen helemaal in 360 graden bekijken, hoe leuk! Klik op de markers om naar de ander ruimte of naar de tuin te gaan. 

Nu eerst de Vrijstaande woning:

Bekijk hier de 2 onder 1 kapwoning van binnen en kijk in de achtertuin in 360 graden, kijk even rond!

  Bekijk de exterieur impressies
  Bekijk het woningaanbod