De Weide Veluwe krijgt steeds meer vorm!

21 april '23

De eerste 48 woningen van De Weide Veluwe krijgen steeds meer vorm. De definitieve exterieur impressies zijn nu gereed. Met deze beelden krijg je een goede, volledige indruk van alle verschillende soorten woningen die we in deze fase realiseren en die binnenkort in verkoop gaan. Bekijk ze snel en kies jouw favoriete woning!

Landelijk en ruim wonen in Harderwijk

De woningen van De Weide Veluwe hebben een landelijk karakter in een ruim opgezette nieuwbouw wijk, waar volop ruimte is om te ontmoeten. Jong, oud, gezinnen met kinderen, samenwonend of gepensioneerd. Er is plek voor iedereen. De woningen hebben ruime tuinen. Niet alleen achtertuinen; ook aan de voorzijde van de woningen wordt veel groen aangelegd. Bovendien komen er in de wijk genoeg speelvoorzieningen voor de kinderen, zodat zij zich in de buurt goed én veilig kunnen vermaken. Even lekker ontspannen? In het hart van de nieuwbouwwijk Harderweide, ligt het Crescent Park. Een prachtig park om even een boek te lezen, te wandelen én waar je kinderen kunnen spelen.

Bekijk de woningen

Planning beelden

Op dit moment wordt er hard gewerkt om plattegronden en interieur impressies van de woningen van De Weide Veluwe te maken. Zodra deze klaar zijn zullen we deze ook delen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op
Wonen in De Weide Veluwe? Bekijk de woningtypes