Tussenwoning

€ 343.375 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In De Weide Veluwe fase 2 komen 28 tussenwoningen beschikbaar. Deze fijne woningen van circa 93 m2 beschikken over 2 royale slaapkamers en een heerlijke tuin. En wil je op zolder nog een derde slaapkamer voor de kinderen, logees of juist een thuiswerkplek? Dan zit je hier goed! Achterom wandel jij de fijne tuin in, waar tevens de berging te vinden is. Voor de tussenwoningen geldt dat er geparkeerd kan worden in een openbaargebied in de hofjes of op straat. Alle woningen in De Weide Veluwe zijn extra duurzaam. We streven ernaar om voor alle woningen een registergroenverklaring te krijgen. Dat betekent mínder stookkosten en lagere maandelijkse hypotheeklasten.


Let op: voor deze woning gelden voorwaarden: Deze woning is begrensd op €405.000 inclusief meerwerkopties. Meer uitleg hierover vind je (later) in de Technische Omschrijving en de Aanemingsovereenkomst. Op deze woning zijn tevens een zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van toepassing. Meer uitleg hierover vind je hier.

Verkocht

Tussenwoning

€ 343.375
ca. 93 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
dorpsleven
image alt

De meest duurzame woning van Harderweide

De kranten staan er vol mee: de stijging van de gas- en energieprijzen. Het juiste moment om eens in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat een nieuwbouwwoning met energielabel A+++ tot wel 59 procent kan besparen op jouw verwarmingskosten? Met een energieneutrale woning uit De Weide Veluwe (energielabel A++++) is dit zelfs 100 procent. Lees hier meer