Tussenwoning Type B

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Weide Veluwe komen in de eerste fase 11 tussenwoningen Type B. Deze fijne woningen hebben meer dan honderd vierkante meter woonoppervlakte en maar liefst 3 slaapkamers in de basis. Op zolder is er ruimte om optioneel een extra kamer te maken. Achterom wandel je zo de fijne tuin in. Voor alle tussenwoningen geldt dat geparkeerd kan worden in een openbaargebied in de hofjes of langs de straat. Nieuwe vriendjes voor de kinderen? Die zijn hier zo gemaakt! Alle woningen in De Weide Veluwe zijn extra duurzaam. We streven er naar om voor alle woningen een registergroenverklaring te krijgen. Dat betekent mínder stookkosten én lagere maandelijkse hypotheeklasten.


Let op: voor deze woning gelden voorwaarden: Deze woning is begrensd op €405.000 inclusief meerwerkopties. Meer uitleg hierover vind je in de Technische Omschrijving en de Aanemingsovereenkomst. Op deze woning zijn tevens een zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van toepassing. Meer uitleg hierover vind je hier.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning Type B

ca. 107 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
dorpsleven
image alt

De meest duurzame woning van Harderweide

De kranten staan er vol mee: de stijging van de gas- en energieprijzen. Het juiste moment om eens in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat een nieuwbouwwoning met energielabel A+++ tot wel 59 procent kan besparen op jouw verwarmingskosten? Met een energieneutrale woning uit De Weide Veluwe (energielabel A++++) is dit zelfs 100 procent. Lees hier meer