Tussenwoningen en appartementen met voorwaarden

25 augustus '23

In De Weide Veluwe fase 2 en 3 zitten tussenwoningen en appartementen met voorwaarden. Ben jij hierin geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

In De Weide Veluwe bieden wij ook een aantal tussenwoningen en appartementen aan met extra voorwaarden. 

We bieden deze woningen aan voor mensen die een woning of appartement willen kopen om daar zelf te gaan wonen. Om de woningen enkel voor deze doelgroep ter beschikking te stellen wordt daarom voor deze woningen een zelfbewoningsplicht opgenomen, commerciële verhuur is niet toegestaan.  Dit betekent dat je als koper verplicht bent om de woning uitsluitend te gebruiken voor eigen bewoning.

Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding opgenomen. Dat betekent dat indien de gekochte woning binnen 5 jaar weer wordt verkocht een boete verschuldigd is, waarbij de overwaarde van de woning bepalend is voor de hoogte van de boete. 

Wonen in De Weide Veluwe?

Bekijk het woningaanbod en laat je NAW-gegevens achter bij de woning van jouw voorkeur. Dan ontvang je de belangrijkste berichten in je mail en krijg je ook maandelijks een update met de nieuwsbrief van de ontwikkelingen omtrent De Weide Veluwe in Harderwijk.

Woningaanbod bekijken
Interesse? Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt het? Meer over een woning kopen