Nog een paar bouwnummers beschikbaar

1 mei '24

Nu ook de woningen van De Weide Veluwe fase 3 zijn toegewezen, zijn er al veel kandidaten gelukkig gemaakt met een nieuwbouwwoning in De Weide Veluwe. De eerste woningen van de derde fase zijn zelfs al verkocht! Maar ook als je nog geen woning hebt gekocht of toegewezen hebt gekregen, is er goed nieuws. Er zijn namelijk nog een paar woningen beschikbaar in De Weide Veluwe fase 2. Hiervoor geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".

image alt

Pak jij je kans?

Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning aan de rand van Harderwijk in een groene nieuwbouwwijk? Dan is er goed nieuws. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar in De Weide Veluwe fase 2. Zo zijn er nog ruime vrijstaande woningen beschikbaar. Of ga je liever voor de laatste levensloop 2 onder 1 kapwoning?


De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina woningen. Voor de beschikbare woningen geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". Voor de woningen die onder optie zijn, kun je je aanmelden voor de reservelijst. In beide gevallen ga je naar je favoriete woning, klik je op de button "optie aanvragen" of "zet me op de wachtlijst" en vul je je gegevens aan. Je ontvangt bericht zodra je in aanmerking komt voor een woning of appartement.

Bekijk woningen
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op