Maak kennis met makelaars van De Weide Veluwe

31 maart '23

Als de verkoop straks is gestart, kun je het aankoopproces voor een woning in De Weide Veluwe volledig digitaal doorlopen. Ga je liever met een makelaar om tafel, dan kan dat natuurlijk ook! We stellen graag de twee makelaars aan je voor.

image alt

Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars is de betrokken makelaar bij de verkoop van De Weide Veluwe. MNM heeft meerdere vestigingen, waaronder in Harderwijk. Het kantoor is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten in Harderwijk en omstreken. Het enthousiaste nieuwbouwteam van Midden Nederland Makelaars wordt vertegenwoordigd door Ruben van Voorst.


"Ik zorg ervoor dat de aankoop van jouw nieuwe woning prettig en zorgeloos verloopt."


Bereikbaarheid

Je kunt contact met Ruud opnemen via 0341-411541, mailen naar [email protected] of bezoek de website van Midden Nederland Makerlaars op www.mnm.nl.

image alt

SUZ&ZO

Suzanne van Harten is de tweede betrokken makelaar bij de verkoop van De Weide Veluwe. Suzanne werkt inmiddels ruim 20 jaar in de woningmarkt; 10 jaar bij een grote bouwende ontwikkelaar en inmiddels ook alweer ruim 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Inmiddels verzorgde ze met SUZ&ZO voor tal van vastgoedpartijen de marketing en het verkoopmanagement van hun projecten.

“Je boft als je in Harderwijk kunt wonen; het is zó mooi. Ik vind het een eer om hierbij betrokken te zijn en samen met Midden Nederland Makelaars de verkoop te verzorgen”.

Bereikbaarheid

Je kunt contact met Suzanne opnemen via 06 15 60 29 61 of via [email protected]

Bij zowel bij Ruud als Suzanne ben je in goede handen voor de aankoop van jouw droomwoning wanneer je dit liever fysiek wilt doen. Schroom dan ook niet om contact op te nemen.

Zit je met een andere vraag? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Neem contact op
Welke woningen kies jij? Lees meer over de woningen
  Bekijk het laatste nieuws