Hoera, goed nieuws voor de kopers van De Weide Veluwe fase 3!

13 juni '24

Goed nieuws voor de kopers van een appartement in De Weide Veluwe fase 3. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de appartementen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwappartement binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer wordt de bouw opgestart?

De verwachting is dat de aannemer in november 2024 start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is Bouw- en aannemingsbedrijf Van Omme & De Groot B.V. druk met alle overige voorbereidingen voor de bouw en de bouw van de vorige fases. De kopersbegeleider van Bouw- en aannemingsbedrijf Van Omme & De Groot B.V. informeert je verder tijdens de bouwperiode. 

Wij wensen de kopers van een appartement in De Weide Veluwe fase 3 mede namens Bouw- en aannemingsbedrijf Van Omme & De Groot B.V. een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Ook een woning kopen in De Weide Veluwe? Bekijk het aanbod!