Dorps, sfeervol, helemaal nieuw en héél groen

10 februari '23

Goed nieuws, er komen weer nieuwe woningen in Harderweide! Dorps, sfeervol, helemaal nieuw en héél groen. Dat is wonen in nieuwbouwwijk De Weide Veluwe. In deze gemoedelijke woonwijk komt alles samen. Elke dag weer ervaar je hoe fijn het buitenleven kan zijn. Op de fiets over slingerende wegen, wandelend over groene wandelpaden langs kleine beekjes en turend over het Wolderwijd. Hier geniet je van de groene omgeving én van de reuring van de bruisende Hanzestad Harderwijk op een steenworp afstand met z’n pittoreske straatjes, knusse boetieks en restaurants.

image alt

De sfeer van thuis

In De Weide Veluwe is volop ruimte om te ontmoeten. Jong, oud, gezinnen met kinderen, samenwonend of gepensioneerd. Er is plek voor iedereen. De woningen hebben ruime tuinen. Niet alleen achtertuinen; ook aan de voorzijde van de woningen wordt veel groen aangelegd. Bovendien komen er in de wijk genoeg speelvoorzieningen voor de kinderen, zodat zij zich in de buurt goed én veilig kunnen vermaken. Even lekker ontspannen? In het hart van de nieuwbouwwijk Harderweide, ligt het Crescent Park. Een prachtig park om even een boek te lezen, te wandelen én waar je kinderen kunnen spelen.

image alt

Warm en comfortabel wonen

De Weide Veluwe is nog iets ruimer opgezet met grotere kavels met royale tuinen, zonnepanelen, gasloos, en meer variatie in planten en bomen in de wijk. Alle woningen in deze wijk worden extra duurzaam gerealiseerd voor verschillende portemonnees, leeftijden en levensfasen. Alle woningen in De Weide Veluwe hebben energielabel A+++. En dat is goed nieuws voor de portemonnee!

image alt

Diversiteit in woningen

In de eerste fase van De Weide Veluwe komen ongeveer 48 koopwoningen in verschillende types: vrijstaand, tweekappers, rijwoningen en levensloopbestendige huizen. Zie je jezelf hier wel wonen? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu is het namelijk mogelijk om je in te schrijven. De inschrijfdatum onder het woningtype telt mee voor de toewijzing van de woning. Dus wacht niet! Bekijk de woningtypes, geef je voorkeuren door en wie weet woon jij binnenkort wel in jouw droomwoning.

Bekijk het woningaanbod
  Meer over De Weide Veluwe
Ga direct naar... Het woningaanbod