Bepaal je indeling

18 december '23

Waar komt jouw bank te staan? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De verkoopplattegronden staan inmiddels op de website en wij hebben deze per woning vast ingekleurd en aangekleed. Dan heb je een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen!

De plattegronden

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij vast een indeling voor je uitgewerkt. Daarnaast kan je ook de gedetailleerde plattegronden (op schaal) per bouwnummer downloaden. Deze verkoopplattegronden en de zogenoemde 'optietekeningen' staan onder het kopje 'Downloads' bij jouw favoriete bouwnummer. Op een optietekening worden ook de meest gekozen opties (bijvoorbeeld een uitbouw) getoond. Je vindt de geïllustreerde plattegronden bij het woningaanbod op de website. Bekijk de bouwnummers en de bijbehorende plattegronden.

Bekijk de bouwnummers

Maak een indelingsplan

Nu de plattegronden van je woning bekend zijn, is het tijd om aan de slag te gaan met een indeling! Waar komt straks de bank en waar de eettafel? Bekijk de tips voor het maken van een indelingsplan in onderstaande video. 

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in De Weide Veluwe? Bekijk alle bouwnummers