Bouw Harderweide Deelgebied 2 officieel van start

29 september '23

Op 27 september is de bouw van het naastgelegen project Buitenleven van Slokker gestart. Hiermee ging de bouw van het nieuwe gedeelte van de woonwijk Harderweide officieel van start! Wethouder Edwin Enklaar en projectontwikkelaars BPD Ontwikkeling en Slokker Vastgoed sloegen de 'eerste' paal. Dit keer niet één, maar meerdere paaltjes, geslagen door ruim 50 enthousiaste kinderen van de toekomstige bewoners.

 

Een feestelijk spektakel met toekomstige bewoners en kinderen

De komende jaren groeit Harderweide verder met ongeveer 860 nieuwe woningen. De verkoop en bouw van deze woningen worden in verschillende delen en fases uitgevoerd. Te starten met Harderweide deelplan 2 (noord). Deze mijlpaal werd 27 september gevierd met een feestelijk en officieel moment waarbij kinderen een hoofdrol speelden.

Het bouwterrein was versierd met een enorme letter "H" met hierlangs allemaal kleine houten paaltjes en in het midden drie grotere palen. Op het ritme van de muziek mochten de kinderen de paaltjes in de grond slaan. Onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners en andere genodigden, gaven wethouder Edwin Enklaar en beide projectontwikkelaars een laatste zware klap op de drie grote palen. Met een grote knal en een proost was hiermee de start van de bouw van het nieuwe gedeelte van Harderweide een feit.

Wethouder Enklaar: "De start van de bouw van Harderweide is een geweldige mijlpaal. We zijn blij de toekomstige bewoners te verwelkomen in deze prachtige woonomgeving.”

Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Weide Veluwe? Bekijk het woningaanbod