7 goede redenen om te willen wonen in De Weide Veluwe

20 december '22

Heb je interesse in De Weide Veluwe, maar twijfel je nog of dit dé plek is waar je wil wonen? Na het lezen van dit artikel ben je vast óm! We noemen hier alvast 7 goede redenen om te verhuizen naar deze prachtige nieuwe plek in Harderwijk.

image alt

1: De Veluwe

Behoeft dit nog enige toelichting? De naam van het nieuwbouwplan zegt genoeg; in De Weide Veluwe woon je aan de rand van het prachtige natuurgebied met kilometerslange wandel- en fietspaden. Op nog geen 15 minuten afstand van jouw nieuwe thuis, bevind je je in een prachtige weidse wereld van groen en rust.

image alt

2: Strand op loopafstand

Een nieuwbouwwoning op loopafstand van strandjes waar je kunt zwemmen en (kite)surfen, waar vind je dat nog? In Harderwijk! Iedereen die wel eens over de A28 rijdt, kent ze wel: de strandjes langs het Wolderwijd, zoals Strand Horst. Vanuit De Weide Veluwe wandel je via de Botterbrug, voor fietsen en voetgangers, binnen een kwartiertje naar het strand aan dit Veluwe-randmeer. En met de fiets ben je in 10 minuten bij de Beachclub & Surfschool.

3: Crescent Park naast de deur

Nóg dichterbij dan het Wolderwijd, in het hart van de nieuwbouwwijk Harderweide, ligt het Crescent Park. Een prachtig park voor recreatie in de natuur, met verschillende wandelroutes en een leuke speelroute voor de kinderen, met een gestrande 'piratenboot', een kabelbaan en een speeltoren met glijbaan. Verder vind je er een skatepark, een uitdagend obstakelparcours door en over het water en een speciaal hondenstrand.

image alt

4: Goed bereikbaar

In De Weide Veluwe woon je aan de zuidwestkant van Harderwijk, centraal in Nederland en heel goed bereikbaar. Vanuit de nieuwbouwwijk rijd je met de auto namelijk zo de A28 op en met de fiets ben je in een kwartiertje in het gezellige centrum van Harderwijk om lekker te winkelen of een terrasje te pakken. Ook winkelcentrum Drielanden is snel bereikbaar vanuit De Weide Veluwe. In slechts 3 minuten fiets je naar dit gezellige en complete winkelcentrum.

image alt

5: Ruimte in en om het huis

Waar vind je nog ruimte in, maar vooral om je huis? De Weide Veluwe is een ruim opgezette nieuwbouwwijk, waar de woningen ruime tuinen hebben. Niet alleen achtertuinen; ook aan de voorzijde van de woningen wordt veel groen aangelegd. Bovendien komen er in de wijk genoeg speelvoorzieningen voor de kinderen, zodat zij zich in de buurt goed én veilig kunnen vermaken.

6: Lage energielasten

In De Weide Veluwe bouwen we BENG 2=0 woningen. Dat betekent dat de energie die nodig is voor warm water en voor het verwarmen, koelen, ventileren van de woning volledig worden opgewekt door zonnepanelen. En dat is fijn voor je portemonnee. Want hierdoor zijn de energielasten voor jouw nieuwbouwwoning zeer laag. De kosten voor je huishoudelijke apparaten, verlichting et cetera heb je zelf in de hand!

image alt

7: Op de toekomst voorbereid

De Weide Veluwe is een natuurinclusieve wijk, waar ruimte is voor de natuur, dieren en planten. Minder stenen en beton in de wijk, betekent ook; een klimaatbestendige wijk die op de toekomst is voorbereid. Bij de inrichting van de woonomgeving is rekening gehouden met het veranderende klimaat. Zo is het vele groen een effectieve maatregel tegen hittestress en wordt overmatig regenwater goed afgevoerd én opgevangen voor hergebruik. In De Weide Veluwe houd je dus altijd droge voeten.

Overtuigd?

Ben jij na het lezen van dit bericht overtuigd en wil je de stap wel wagen? Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom De Weide Veluwe. Je ontvangt dan bericht zodra we meer kunnen vertellen over de woningen en natuurlijk hoor je het direct zodra we wegen wanneer de verkoop start.

Inschrijven