Doe de Woonquiz

Deelplan 2 in voorbereiding

Harderweide, nieuwbouw in Harderwijk

In de wijk Drielanden in Harderwijk verrijst de nieuwe gezinswijk Harderweide. De Laaghe Veluwe is onderdeel van Harderweide en ligt aan de zuidwestkant van Harderwijk. In het noordwesten grenst de wijk aan het Wolderwijd, het grootste randmeer van de Veluwe. In het zuiden grenst het gebied aan de Groene Zoomweg. Daarachter lopen de groene uitlopers van de Veluwe. Aan de oostzijde grenst het project aan woonwijk Drielanden.

Nieuwbouw De Laaghe Veluwe

Markante hoekwoningen, gezellige eengezinswoningen, dorpse 2-onder-1-kapwoningen en ruime vrijstaande woningen. De Laaghe Veluwe biedt keuze uit woningen in verschillende prijsklassen. Zowel koop als huur. De eerste 99 woningen zijn verkocht en de eerste kopers hebben de sleutel ontvangen.

De Laaghe Veluwe fase 4 is uitverkocht. Dit zijn 43 woningen en uiteraard van alle moderne gemakken voorzien. De laatste fase Laaghe Veluwe fase 5 is eind augustus in verkoop gegaan en inmiddels ook uitverkocht.  

De huurwoningen stralen dezelfde sfeer uit als de koopwoningen. Mooie hoek- en tussenwoningen compleet met keuken, sanitair en tegelwerk. In totaal komen er 63 huurwoningen in De Laaghe Veluwe. De eerste huurwoningen worden in het 2e kwartaal opgeleverd.  Meer informatie? 

In buurtjes tussen houtwallen met elzen en eiken en nieuw groen. Zo biedt De Laaghe Veluwe een gevarieerd aanbod van knusse, dorpse en zeer moderne woningen, waar het fantastisch wonen, recreëren en veilig opgroeien is. Modern gemak in een historisch-dorpse sfeer. 

Wil je iets weten? Neem direct contact op
Wil je hier graag wonen? Meld je direct aan