Prijsindicatie fase 4 De Laaghe Veluwe

27 februari '18

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in fase 4 De Laaghe Veluwe nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. Prettig om alvast te weten welke woningen ongeveer binnen jouw budget vallen. In welke woning heb jij interesse? Kom snel kijken.

Op de interactieve kavelkaart hieronder kan je per bouwnummer zien waar deze ligt, hoe het er uit komt te zien en wat deze kost. Wanneer je doorklikt zie je ook de kenmerken per bouwnummer. Let op, deze kenmerken worden de komende periode bijgewerkt en zijn nog niet definitief. 

Interesse?

Binnenkort start de verkoop van dit plan. Heb je interesse? Maak je Mijn Eigen Huis account aan. Als er een bouwnummer voor je bij zit, klik dan op het hartje, dan komt het woningtype in je favorieten te staan. Je krijgt dan als eerste de nieuwste informatie over fase 4. Ook ontvang je op de dag van de verkoop een email met een link naar een persoonlijk inschrijfformulier om je definitieve keuzes kenbaar te maken. Een account maken is een must als je straks echt in De Laaghe Veluwe wilt wonen.

  Hoe werkt mijn Eigen huis account?
  De woningen