Naar de 'start verkooppagina!'

8 december 2016

Verkoop gestart!

Bouwnummer 1 t/m 9 en 21 t/m 35 gaan op donderdag 8 december 2016 online in verkoop.

Tijd voor de volgende fase!

8 december '16

De woningen van de eerste fase, bouwnummer 36 t/m 67 staan onder optie. Ondertussen zijn wij alweer de volgende fase aan het voorbereiden. Het vorige start verkoopevenement in Walhalla een groot succes, dit keer gaan we online in verkoop. De brochure zal hetzelfde zijn als de brochure die destijds is uitgedeeld. De brochure is nog steeds op te halen bij de makelaars Randmeer en Midden Nederland Makelaars.

De volgende fase

De volgende fase die in verkoop gaat is fase 2. Fase 2 bestaat uit bouwnummer 1 t/m 9 en 21 t/m 35! Bouwnummer 10 t/m 20 gaan niet meer in verkoop en zijn verkocht aan een belegger voor vrije sector huurwoningen.  Bekijk alle informatie die je nodig hebt op de start verkoop pagina!

Online verkoop

De verkoop van deze fase gaat dus online van start.  Dit betekent dat vanaf 8 december er een speciale ''start verkoop pagina'' op deze website te zien zal zijn. Het inschrijfformulier en alle andere informatie, dat bij fase 1 werd uitgedeeld in Walhalla, zal vanaf 8 december op deze pagina te downloaden zijn. Wanneer je vragen hebt en het fijner vindt om deze rechtstreeks te stellen, kun je uiteraard altijd vrijblijvend langsgaan bij Randmeer Makelaars of MNM makelaars. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! 

* Let op: de genoemde vrij op naam koopsommen zijn vanaf prijzen. De definitieve koopsom zal vanaf 8 december bekend zijn! 

De voordelen

Wie een nieuwbouwhuis koopt, heeft alle vrijheid van de wereld. Je kiest je eigen badkamer, je eigen keuken en als je een dakkapel wenst, kan dat meegenomen worden tijdens de bouw. Wonen in een nieuwbouwwoning heeft vele voordelen, zo kun je zelf jouw droomhuis samenstellen. Komt jouw droomhuis overeen met onderstaande droomhuizen?