9 mei 2018

Start verkoop De Laaghe Veluwe fase 4

Zet je hem in je agenda? 9 mei onine inschrijven voor fase 4.

Het is zover! Start verkoop fase 4

20 april '18

Op woensdag 9 mei starten we met de verkoop van De Laaghe Veluwe fase 4. Inschrijven voor de 43 woningen  gaat volledig online. Vanaf 9 mei tot en met 22 mei 17:00 uur kun je online maximaal 5 voorkeuren doorgeven via jouw persoonlijk account. Heb je interesse? Geef jouw woningtype een hartje en maak alvast een account aan. 

Alle informatie online

Inmiddels is er de afgelopen tijd veel informatie over de woningen op de website geplaatst. Op woensdag 9 mei staat alle informatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de verkorte meerwerklijst, optie-tekeningen, de technische omschrijving en de koperscontractstukken. Op woensdag 9 mei ontvang je ter herinnering na 17:00 uur de mail om je 5 voorkeuren aan te geven. Je hoeft de mail niet af te wachten je kan ook rond 17:00 direct inloggen in je persoonlijk account.

Wanneer sluit de inschrijving

Op dinsdag 22 mei om 17:00 uur sluit de inschrijving. De toewijzing vindt plaats door de gemeente Harderwijk. Na de toewijzing, vrijdag 1 juni, zie je in je persoonlijk account of je een woning toegewezen hebt gekregen en wordt je gebeld door de makelaar voor het verkoopgesprek. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je daarover een mail. In je persoonlijk account zie je dan dat je reservekandidaat.

Vragen? Kom naar de inloopavond

Heb je nog vragen en wil je deze persoonlijk aan ons stellen? Kom dan naar de inloopavond op woensdag 9 mei tussen 17:00 en 18:30 uur. Bij de Rabobank in Harderwijk. De makelaars en de financieel adviseurs van de Rabobank staan voor je klaar. Adres: Hoofdweg 3 in Harderwijk. Wees Welkom!

  Toewijzingscriteria in Harderweide
  Maak een account aan