23 augustus 2018

Start verkoop De Laaghe Veluwe fase 5

Zet je hem in je agenda? 23 augustus inschrijven voor De Laaghe Veluwe fase 5. Voorlopig de laatste woningen in De Laaghe Veluwe.

Het is zover! Start verkoop De Laaghe Veluwe fase 5

14 augustus '18

Donderdag 23 augustus start de online inschrijving voor de laatste woningen in De Laaghe Veluwe fase 5 Harderweide. Fase 5 omvat 37 prachtige woningen. 

Alle informatie online

Inmiddels is er de afgelopen tijd veel informatie over de woningen op de website geplaatst. Donderdag 23 augustus staat alle informatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de gevelbeelden, technische omschrijving en de koperscontractstukken. Op donderdag 23 augustus ontvang je ter herinnering na 17:00 uur de mail om je 5 voorkeuren aan te geven. Je hoeft de mail niet af te wachten je kan ook rond 17:00 direct inloggen in je persoonlijk account. 

Wanneer sluit de inschrijving

Maandag 3 september om 17:00 uur sluit de inschrijving. Op dinsdag 4 september ontvang je een email waarin wij vragen om je registratienummer door te geven. Sta je niet ingeschreven bij gemeente Harderwijk voor nieuwbouwwoningen vul dan 0 in. De toewijzing vindt plaats op donderdag 27 september. Na de toewijzing zie je in je persoonlijk account of je een woning toegewezen hebt gekregen. 

  Maak je eigen huis account aan
  Toewijzingsprocedure fase 5