Nieuw aanbod in De Laaghe Veluwe

7 juni '18

Wil jij thuiskomen in De Laaghe Veluwe, maar heb je nog geen passende woning in het huidige aanbod gevonden? Dan hebben wij goed nieuws, want de volgende fase in De Laaghe Veluwe komt eraan! Fase 5 is voorlopig even de laatste fase met 37 woningen. Maak nu alvast kennis met de woningen.

Maak kennis met De Laaghe Veluwe fase 5

In het derde kwartaal van 2018 gaat De Laaghe Veluwe fase 5 online in verkoop. In fase 5 komt weer een grote variatie aan woningen en biedt hiermee voor elk wat wils. Fase 5 ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen door dat dit voorlopig even de laatste fase is, maar ook door de ligging en locatie. Woningen in een waterrijke en groene omgeving.  Let op, de kenmerken worden de komende periode bijgewerkt en zijn nog niet definitief. De afbeeldingen zijn uit een vorige fase, maar geven wel een mooie indruk hoe fase 5 er uit komt te zien.

Mijn Eigen huis account

De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Nog geen Eigen huis account? Maak dan nu eerst je Mijn Eigen Huis account aan en laat je alvast je interesse blijken. Niet alleen voor fase 5, maar juist voor de woningen die hier nog gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een 2 onder 1 kap of juist een hoekwoning in De Laaghe Veluwe fase 5? Like op de website alvast jouw favoriete woningtype. Klik op het hartje van jouw woningtype. Een account aan te maken is een must als je straks echt in De Laaghe Veluwe wilt wonen.

  Woningen De Laaghe Veluwe fase 5
  Mijn Eigen Huis account aanmaken