Inschrijving gesloten fase 5 De Laaghe Veluwe

4 september '18

De inschrijving van fase 5 De Laaghe Veluwe is gesloten. Je hebt de voorkeuren van je woning online doorgegeven via je Mijn Eigen Huis. Nu is het nog even afwachten. Deze week ontvang je van ons nog een mail waarin we vragen wat je registratienummer nieuwbouw is. 

Geef je registratienummer nieuwbouw door

Het is van belang dat je je registratienummer nieuwbouw doorgeeft. Dat is nog het enige wat we van je nodig hebben. Ook is het van belang dat je aangeeft of je samen hebt ingeschreven. Zo ja, vul je beide registratienummer in. Verder stellen we nog de vraag of je je wel of niet vóór 15-10-2017 hebt aangemeld voor de lijst Drielanden/Harderweide.

Toewijzing 27 september

Zodra wij alles compleet hebben kan de Gemeente Harderwijk de toewijzing verzorgen. De uitgebreide toelichting over de toewijzingsregels is te vinden op de website van de Gemeente. Heeft een bouwnummer geen voorkeurskandidaat van de Gemeente, dan kijken we op de volgorde lijst gemaakt door de notaris. Nog even geduld! Uiterlijk 27 september 17:00 uur zie je in je account of je een woning toegewezen hebt gekregen.