Wonen met een lekker dorps sfeertje

23 februari '18

De Laaghe Veluwe wordt een hele bijzondere wijk. Groen is in overvloed aanwezig, bestaand maar ook nieuw groen. Maar er is meer wat dit unieke stukje van De Laaghe Veluwe zijn charme geeft. Het zijn ook de vriendelijke dorpse straatjes, de rommerrijke lanen en de rijke architectuur die de sfeer bepalen. 

Er zijn verschillende type woningen. Je hebt de keuze uit een vrijstaande woning, een 2 onder 1 kapwoning, hoekwoningen, tussenwoningen en huurwoningen. Laat je inspireren en lees meer over de karaktervolle huizen en bepaal welke woning jouw toekomstige huis wordt!

Sfeervolle huurwoningen

De huurwoningen stralen dezelfde sfeer uit als de koopwoningen. Mooie hoek- en tussenwoningen compleet met keuken, sanitair en tegelwerk. In totaal komen er 63 huurwoningen in De Laaghe Veluwe. Variatie is ook hier het sleutelwoord in deze mooie wijk. Leuk, want daardoor kan iedereen slagen voor een mooie huur nieuwbouwwoning in deze kindvriendelijke buurt. De huurprijs is indicatief vanaf € 960,- per maand. De verhuur gaat via makelaardij Van der Linden. Inschrijven als belangstellende voor een huurwoning is nu al mogelijk.

>>Klik hier voor meer informatie  

huurwoningen

Karakteristieke vrijstaande woningen

Aan ruimte geen gebrek in deze 5 karakteristieke vrijstaande woningen. Keuze uit een langs- of dwarskap. Er is altijd plek voor je auto: Deze huizen beschikken allemaal over een garage op eigen terrein met parkeerplek. De woningen  hebben een formaat van ruim 6 bij 10 meter met een gescheiden living en leefkeuken. Op de verdieping treft je 3 slaapkamers, de badkamer en separaat toilet. De zolder kan je ook ruim noemen en kan je naar eigen wens indelen. Royaal in ruimte en comfort.

Vrijstaande woning

Stijlvolle 2 onder 1 kap woningen

Deze 24 stijlvolle 2 onder 1 kap woningen maken De Laaghe Veluwe bijzonder. Variatie in het gevelbeeld, de grootte van de woning, een voor- of zijentree maar ook de kapvormen maken het straatbeeld eigentijds. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? In basis zijn de woningen al ruim met een eetkeuken en lekkere woonkamer. Op de verdieping 3 slaapkamers variërend in grootte met een complete badkamer en separaat toilet. De zolder biedt ruimte aan tal van mogelijkheden. Een werkplek, wasruimte of een gamezolder. Stijlvol wonen voor het hele gezin.    

2 onder 1 kap

Charmante hoekwoningen

Maar liefts 6 hoekwoningen komen er in fase 4. Charmante, korte blokjes met een voor- of zij entree. 4 hoekwoningen krijgen standaard een garage. Vanuit je woonkamer die in verbinding staat met je keuken, kijk je heerlijk uit op je tuin. Met 3 slaapkamers, een complete badkamer en een zolderverdieping die je naar eigen wens kunt indelen, is er ruimte genoeg voor het hele gezin.   

hoekwoning

Fraaie tussenwoningen

De 7 tussenwoningen hebben alle een woonkamer met veel lichtinval en beschikken standaard over een open keuken. Het verschil in gevel- en dakkleuren, maar ook de verrassende details zorgen voor een fraai straatbeeld. Een complete badkamer met 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een zolderverdieping vormt dat deze woning met recht een heerlijk gezinshuis is.  

Tussenwoning
  Bekijk het woningaanbod
  Maak je persoonlijk account aan