Het sanitair in De Weide Veluwe fase 2 en 3

4 oktober '23

De woningen en appartementen in De Weide Veluwe fase 2 en 3 worden in de basis van mooi afgewerkt sanitair voorzien. Dit kun je desgewenst uiteraard nog zelf naar wens aanpassen. We vertellen je graag meer over het sanitair in De Weide veluwe fase 2 en 3.

image alt

Jouw badkamer in De Weide Veluwe

Voor het sanitair in de woningen en appartementen kiezen we voor kwaliteit. De badkamer wordt standaard voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet. Wil jij graag een ligbad of de badkamer verder aanpassen naar jouw persoonlijke wensen? Dat kan uiteraard! Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider om alle mogelijkheden door te nemen. 

Bekijk het aanbod!

Kwaliteit van Grohe

Voor de toiletruimte, de badkamer en het separate toilet is er gekozen voor de kwaliteit van onder andere Grohe. De toiletten zijn voorzien van een wandcloset met Geberit-inbouwreservoir en bedieningsplaat. Ook is de badkamer standaard voorzien van een wastafel met Grohe mengkraan en betegelde douchehoek. In combinatie met de thermostatische doucheset van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer!

 

Ben jij benieuwd naar welk sanitair er precies in jouw favoriete woningtype komt? Neem dan een kijkje bij dit woningtype en bekijk de sanitair-brochure onder het kopje 'Downloads' of bekijk de brochures via onderstaand overzicht.

Brochures per woningtype

Brochure hoek- en tussenwoningen

Brochure hoek- en tussenwoningen
Bekijk de brochure

Brochure levensloopwoningen

Brochure levensloopwoningen
Bekijk de brochure

Brochure van de appartementen

Brochure appartementen
Bekijk de brochure

Brochure 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen

Brochure 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen
Bekijk de brochure
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Weide Veluwe? Bekijk het woningaanbod