Beelden De Laaghe Veluwe fase 4 krijgen vorm

20 februari '18

De ontwerpen voor de woningen van De Laaghe Veluwe fase 4 krijgen vorm zijn op enkele details na klaar. Dat betekent dat we nu die mooie beelden kunnen laten maken die deze fase tot leven wekken. Een van de eerste stappen is het bepalen van de hoeken waardoor de woningen het best zichtbaar zijn. En deze beelden delen wij graag natuurlijk met jou!

De gevelkleuren zijn zichtbaar maar de echte details missen nog. Het is nu al goed zichtbaar hoe bijzonder fraai fase 4 wordt. In deze fase komen weer verschillende huizen. Echte eyecatchers die De Laaghe Veluwe glans geven.

Zo komen er woningen met diverse gevebeelden. Vakwerk gevels zijn terug te zien. De ouderwetse tuitgevel, een erker of luiken op de begane grond zien we ook terug. Nog een mooi detail zijn ramen met rouden. In het plan zie je diverse woningen met een statige lijst rond de voordeur. Stuk voor stuk fraaie woningen. 

Fase 4 De Laaghe Veluwe

Wanneer gaat De Laaghe Veluwe fase 4 in verkoop?

Wanneer de woningen tot in detail zijn uitgewerkt krijgen de woningen in deze beelden kleur, zijn de straten aangelegd en zie je misschien jezelf wel in de straatjes rond het project lopen. De prognose is dat fase 4 medio april in verkoop gaat. Wil je niets missen? Maak dan een Eigen huis account aan en like het woningtype van je dromen. Dan ontvang ook jij de komende weken als eerste het laatste nieuws over fase 4! 

>> Naar woningaanbod fase 4 

  Maak alvast een Eigen huis account
  Meld je aan bij de woning van je keuze!