Prijzen De Weide Veluwe fase 2 definitief

14 december '23

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in De Weide Veluwe fase 2, dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we de bouwnummers met indicatieve prijzen, maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel alvast een financiële check. Lees waarom dat in je voordeel kan werken bij de toewijzing.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van De Weide Veluwe fase 2 zijn inclusief een complete keuken en sanitair. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals een warmptepomp en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning

Registratieformulier Koopwoning Puntensysteem

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerde op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.

Om de nieuwbouwwoningen in De Weide Veluwe zo goed mogelijk te verdelen heeft het gemeentebestuur van de gemeente Harderwijk inschrijvings- en toewijzingsregels opgesteld. Sta je ingeschreven bij de gemeente Harderwijk en wil je gebruik maken van jouw voorrangspositie op basis van het Koopwoning Puntensysteem? Upload dan bij start verkoop samen met de financiële check een ingevuld registratieformulier in jouw Mijn Eigen Huis account van BPD.

Download het registratieformulier

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 60 woningen van De Weide Veluwe fase 2 start donderdag 21 december om 10:00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan twee weken de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip:
Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in De Weide Veluwe? Bekijk alle bouwnummers